lauantai 5. maaliskuuta 2011

Koukussa

Miun sähköpostitili on jumissa. En tajua. En pääse kirjautumaan omaan postiini, vaikka muut saman domainin sähköpostitilit toimivat moitteetta. En pääse webmailiin enkä saa haettua postia sähköpostiohjelmaani.

Loin uuden mailiosoitteen Gmailiin, jotta sain otettua yhteyttä palveluntarjoajaan "rikkinäisestä" sähköpostitilistä. Ootellessa ajattelin vaihtaa mailiosotteen myös foorumeille, jotta saisin ilmotukset uusista viesteistä kiinnostavissa keskusteluissa. Mut kuinkas kävikään: en pääse enää ensinnäkään monikkofoorumille, koska joudun nyt oottamaan, et joku käy manuaalisesti klikkaamassa tunnukset taas toimintaan. Aattelin yhen foorumin jälkeen uhkarohkeesti, et ei kai sitä nyt joka foorumilla voi olla tuota hassua sääntöä sähköpostiosoitteen muokkaamisesta. Mut onhan, nyt en pääse toisellekaan foorumille. Jos nyt uskoisin toisesta kerrasta ja malttaisin oottaa, josko ne joskus tuolta palveluntarjoajalta tarjoais auttavaa kättä.

En tiiä, et voisko se olla mailitilin koon ylitys, joka tuon ois tukkinu. Ei voi ees huokasta, et eipä tuu roskapostia, kun ei sitä muutenkaan oo aikoihin tullu. Ihan ku kädet ois sidotut ja eläisin umpiossa, kun en pääse maileja enkä foorumeita lukemaan. Voi kamala sentään, millasessa netti- ja mailikoukussa sitä ihminen voi ollakaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti