tiistai 20. syyskuuta 2011

Seuraavaa väriä pian kokeiluun

Keittiön ikkunan eessä meillä on iso maljakko täynnä auringonkukkia. Kimmo haki kukat viime viikolla kaupungin pellolta. Vähän siitepöly jo varisee ja saippuankeittäjä sai taas huikeita ideoita. Ei kyllä vielä päässy saippuaks asti. Aika näyttää, et oliko järin fiksu veto siitepölyallergikolta. Joku enkunkielinen saitti väittää, et n. 30 % kaikista siitepölyallergikoista saa oireita auringonkukan siitepölystä.

Otin paprika- ja sitruunamelissatestipalat jo pois muoteista. Banaani- ja siankärsämöpalat oli vielä nii pehmeitä, et jätin muhimaan. Ois pitäny jättää paprikakin, mut otettu, mikä otettu. Pyöritin palloks, kun tuli niin ruma.

Tilasin yrttejä luonnollisiin väreihin Ameriikan maalta. On se uskomatonta, et koko Euroopasta ei tunnu löytyvän paikkaa, josta sais kerralla kaiken haluamansa. Ja postikuluissakin tuotteesta riippuen lähes sama, et tilaatko Kiinasta vai Helsingistä. Luomupalmuöljyä oisin taas vailla, mut ei varmaan kht:lla olevan kannata Suomesta tilata, kun Briteistä tulee postikuluineen lähes puoleen hintaan. Samoin kävi, kun etin erästä luontaistuotetta Huugolle. Niin mielelläni ku kotimaasta tilaisinkin.

Ai nii. Pikaistuksissa kyhätty testisaippua(resepti) on koostumukseltaan - näin hanskat sillä pesseenä voin kommentoida - ihanaa ja saippua näyttää samettisen pehmeeltä. Taidan kyl joutua tekemään tuolla reseptillä lisääkin saippuoita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti