perjantai 9. syyskuuta 2011

Kymppi täyteen

Kävin päivittämään pitkästä aikaa tuota painonpudotuksen kehitystä - ja kappas, meni jo 3,6 kg ohi tickeriin merkitsemäni tavoitteen! :D (Saaks tänne hymiöitä jostain?!) Tän vuoden alussa painoin kutakuinkin kymmenen kiloa enemmän kuin nyt ja vuosi sitten tähän aikaan varmaan 15 kg enemmän kuin nyt. Näin vähän oon painanut viimeeks varmaan vuonna 2007 keväällä, kun hyväkarppaamalla pudotin viitisentoista kiloa painoa. Ja loppukesästä olinkin raskaana ja sille tiellä oltiin pitkään.

Tikkerissä oli välitavote ja nyt tosiaan on menty sen ohi sen verran kirkkaasti, et lopullinen tavote on kahen kilon päässä. Sen jälkeen ei oo mitään tarvetta puottaa painoa. Tai enhän mie nytkään oo aktiivisesti painoa puottanu, vaan se on puonnu vähän kuin itestään, kun oon imettäny ja yrittäny vähentää herkuttelua ja syyä tervellisemmin.

No, paino lähtee, mut vatsanahka pullottaa varmaan ikuisesti kahen sektion jäliltä ja raskausarvet kertovat valtavasta mahasta, jonka sisällä joskus kasvoi parhaillaan kaksikin lasta samalla kertaa. Puhumattakaan reiästä vatsalihaksissa (joka ymmärtääkseni voi korjaantua vain kirurgin käsittelyssä)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti