torstai 19. helmikuuta 2009

Irtonaisia ajatuksia

Helmikuu. Miun tekis miel kirjottaa noin sadastaviiestäkymmenestäkaheksasta aiheesta, mut ku en tiiä, et pitäskö ne tunkee samaa blogii kaikki. Vai kirjottaa sit noin miljoonaa blogia (ja yrittää muistaa päivitellä kaikkia). Yks "irtonainen" blogi miulla on toisaalla, mut se on ja pysyy ihan anonyyminä. Jos nyt kuitenki yritän mahuttaa tähä muitakin aiheita ku vauvat.

Kosmetiikka. Mie menin tilaamaa yhtä kangasta ja siinä ohessa oli mahollisuus tilata jotain muutakin yhestä nettikaupasta. Mie tilasin kokeiluun hamppu-turveshampoota palana. Tänää pesin hiukset tuolla ekaa kertaa ja se tuntu aika kivalta. Mie koitin aikasemmi ettiä netistä ihmisten kokemuksia palashampoista ja aika laitta kaikki väitti, et hiuksista tulee tahmeet. Miulla ei tullu, joskin pistin hoitoainetta sit vielä päälle. Miulla on pitkän tähtäimen tavote päästä eroon mahollisimman monesta muoviputelista. Sitä varten huusin viime syksynä huutiksesta yhen kirjankin, jossa on erilaisia luonnonkosmetiikkareseptejä (Anu Ranta - Kristiina Ounapuu: Kauneutta ja puhtautta luonnosta). Kirjanmerkeissä on pitkään ollu erilaisia netistä bongattuja kosmetiikkareseptejä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Sit se kangas. Se on nimeltään hamppumusliini. Miulla ei oikeestaan ollu aluks mitään havaintoakaan, millasta on tavallinen musliini, saati sit hamppumusliini. Mut se kangas tuli ja nyt tiiän. Etukäteen meinasin, et tekisin tuosta imuja poikien vaippoihin, mut ehken teekään. Meinasin, et tuosta sais vaikka kivoja nenäliinoja, tuntuu niin pehmeeltä ihoa vasten. Jos täs tänä iltana sais kaivettua tuon saumurin tuolta vaatehuoneesta, nii sitä vois jokusen neesdyykin surauttaa.

Ja niistä vaipoista. Oonks mie tänne kirjottanukaa, et miun tärkein (?) harrastus tällä hetkellä on kestovaipat? Myö ollaan viikonlopuks menossa Kimmon siskon luokse ja siellä oli kuulemma tarkotus pientää pientä vaippatalkootoimintaa. Pitäs siis vähän leikellä kankaita, et ei tarttee kaikkea sinne raahata. Oon niin ihastunu WeeWekan sivunepilliseen kaavaan (neljä vaippaa tänä vuonna tuolla kaavalla), et meinasin sen kaavan mukaan taas leikellä. Miul on vielä iskemätön lime-oliiviraidallinen PUL ja lime coolmax, joista ainakin meinasin vaippoja. Sit isketyistä kankaista meinasin ehkä pintaan ruosteenpunasta PULia ja sisälle kirkkaankeltasta microfleeceä. Ja nepit sisäkankaitten mukaan.

Mitäköhän muuta miun piti kirjottaa. Ai nii. Koodasin jotain pitkästä aikaa. Ei mitään isoa, mut pientä. Idea tuli jostain Vauva- tai Kaksplus-nettisaitin helpota elämää -vinkeistä. Tekosyygeneraattori! Laitan linkin sinne, kunhan saan sen valmiiks. Miulle voi halutessaan lähettää tekosyitä.

Poijjaat nukkuu päikkäreitä parhaillaan. Nukkus vielä vaik tunnin tai ees puol.

2 kommenttia:

  1. Mä mietin jo aikaisemmin, että mulle iskee varmaan kangaskateus meidän vaippatalkoissa. Nyt oon siitä varma... :)

    Katja

    VastaaPoista
  2. Oota vaan ku näät saumurin ja neppipressin ;) !

    VastaaPoista