tiistai 20. tammikuuta 2009

Uus vuos, uuet kujeet

Oha tää vuos viel iha uus, vaik tammikuu onki puoles välis ja kai yliki. Myö valettii uutena vuotena tinaa. Mie sain semmonen maljan, jos oli jotain. Mitäköhä se meinais. Toissa vuonna mie sain tinoista kaks vauvaa ja eräät väitti, et mie vauvakuumeisena vaan näin vauvoja joka paikassa. Mut niihä siin sit kävi, et sillo alkaneen vuoden syyskuun loppupuolella olin ultrattavana ja ihan pökissä, kun kätilö totes, et siel on kaks tyyppii.

Myö käytii tänää vähä ajelee. Ihan asiaakin oli mennä paikkoihi. Eka paikka oli Espooseen vaippakankaita hakemaa. Kivaa ruosteen punasta ja lime-oliivi-raidallista PULia ja limen vihreetä ja mustaa coolmaxia. Sen jälkee ajettii Rajamäelle kirjastoo, varasin sielt yhen kirjan, Lemmikkieläinten jalostus, ei nyt seuraavana, vaan sitä seuraavana viikonloppuna olevaa koirankasvattajan jatkokurssia varten. Sit hain postista Tsekeistä tilatut kuukupit miulle ja kaverille kans.

Viis vuotta sitte en kyl ois uskonu, et miulla vois olla puolen vuoskymmenen päästä KAKS kerralla syntynyttä lasta. Tai et osaisin käyttää ompelukonetta, saati saumuria tai tietäsin, mikä on NEPPIPRESSI. Tai saati OMISTAISIN mitään niistä (eiku se neppipressi on vast tulossa lähiaikoina) ja aina ku ehtis, surffaisin kestovaippafoorumilla. Kasvattajakurssi ei liene yllätys, ehkä mie haaveilin siitä jo kauan sitte. Peruskurssi onki käyty 2005 tai 2006. En ees muista. Ja jos joku ois tullu puhuu miulle kuukupeista, nii reaktio ois ollu varmaan vastaava ku useimmilla, jotka käy kysymäs koiran rotua: kuuMITÄ?! WTF? (Koirasta siis kysytään: "HovaMIKÄ?!? En oo koskaa kuullukaa!")

Kello on 0:00 ja pesukone on just pysähtyny. Pitääki mennä ripustaa vaipat kuivumaa. Oisinko tätäkää arvannu.

1 kommentti:

  1. Apua, olikse se uus vuosi, kun porukalla valettiin teidän keittiössä ja kuvattiin. Ja mäkö menin epäilemään niitä tinoja...? Toivottavasti se oli Henkka.

    Katja

    VastaaPoista