perjantai 29. helmikuuta 2008

Yli neljä kiloa vauvaa

Vihdoin oon saanu ruokahalun takasin. Ja väsyttää entistä enemmän. Varmaan jotain tekemistä sillä, että vauvat näyttävät tuplanneen kasvuvauhtinsa.

Maanantaina käytiin äippäpolilla, viikkoja silloin kasassa 32 + 6. Koputan taas puuta ja sanon, että hyvin menee. Kohdunsuu ennallaan, napaverivirtaukset kunnossa, KTG-käyrätkin näytti hyvältä. Ja pojilla valtavaa kasvua: painoarviot olivat 1899 ja 2181 g! Mahassa kasvaa siis tällä hetkellä yli neljä kiloa vauvaa eikä merkkiäkään siitä, että ne aikois sieltä poistua. Seuraava kontrolli meillä viikon päästä.

Pienempi kaveri muuten heittää voltteja miten sattuu. Edellisessä kontrollissa oli perätilassa, viimeeks raivotarjonnassa. Eilen vai toissapäivänä kääntyi jälleen perätilaan ja tänään tuntu taas heittävän ittensä raivotarjontaan. Eli aikamoista karusellia pitelee. Ja miun puolesta sais tuota hyörimistä vähän rajoittaakin, nimittäin tuo alkaa jo kovin tuntumaan, kun maha on pinkee ku bongorummun kalvo ja joku vielä ottaa siitä vauhtia voltteihinsa.

Ruokahalusta puheenollen (siis tuossa ihan alussa), myö ollaan kauan kaivattu kunnon etelämaisten pizzanpaistajien pizzoja täällä. Mut ei olla tältä kylältä löydetty ja ollaan jo paniikissa pohdittu, et joutuuko sitä jokainen kerta ajamaan kirkonkylälle asti pizzaa hakemaan (tällä kylällä kun vaihtoehtoina on kotipizza sekä toinen suomalainen paikka, jossa tiskin takana olevan tyypin naama näyttää siltä kuin ois eräät karvat kasvaneet väärään paikkaan). Mutta ei tarttee! Tänään löydettiin omalta kylältä kunnon pizzapaikka, jossa saimme loistavaa palvelua, hyvää pizzaa ja kaiken lisäksi paikassa on kotiinkuljetus ihan meille asti. * semmonen tosi ilonen hymiö *

Vyötärönympärys yli 120 cm, huikeeta. Äitiysvaatteet alkaa jäämään pieniksi. Kauppaan tietysti vois lähtee uusia ettimään (jos tuurilla jotku mahtuis päälle), mut kun sitä ei yhtään tiiä, et minä päivänä tästä poksahtaa, niin ei viittis kauheesti alkaa panostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti