keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kaksvuotiskakku


Meillä vietettiin lauantaina kuopuksen kaksvuotisia. Aamulla ropautti muutaman kerran ja mietin, et mitä jos sataakin koko päivän. Mut nättiä tuli loppupäiväksi ja saatiin vietettyä juhlat auringonpaisteesta nauttien pihallakin. Kuvassa kakkuleipomus. Inspiraatio on haettu Kinuskikissan nettisivuilta. Lisäks tarjolla oli mm. karjalanpiirakoita ja munavoita, raparperipiirakkaa, vaniljatäytepullia, mansikoita ja suolaista piirakkaa. Raparperi- ja suolaisen piirakan leipomiset oli ulkoistettu.

Mie sekottelin täs yks päivä eteerisiä öljyjä keskenään ja rakastuin geraniumöljyyn. Mie ostin sitä hiljattain, kun kaikki on sitä niin kehunu ja näin sitä kerrankin edullisesti. En oikeestaan ees tykänny tuoksusta suoraan purkista, mut muihin tuoksuihin sekotettuna se on huumaava. Mietin, et jossain vartalovoiteessa se vois olla oikein ihanaa. Hmm, tekis miel hommaa muutama uus turvallisuusarviointi.

Pitäs varmaan lähtee pihalle. Annan nyt tuon selän takava häärivän kampaajan hoitaa kampauksen loppuun. (Pojat on kovia laittamaan miulle kampauksia!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti