sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Närästääkö?

No närästäähän se. Sitä luuli sillon viikon 16 kohalla, et nyt on pahoinvoinnit ohi, mut mitä vielä. Taas saanu harva se päivä viihdyttää WC-pönttöä. Ja etenkin tuo tuntuu aamuisin tai jos on jotain makeeta syöny. Sit kun ei okseta, niin sit vaan närästää. Närästäminen ja karvasveden nousu tuntuukin oikeestaan ihan kivalta tuon pahoinvoinnin rinnalla. Ähky sen sijaan ei ja se tulee jo ihan parin leipäpalan syönnistäkin.

Helmillä alkoi juoksu ja se lähti Mäntsälään hoitoon. Ihan rehellisesti sanottuna on ollut paaaaljon helpompaa käydä lenkkeilemässä vain Huugon kanssa. En tosin pysty enää kovinkaan pitkiä lenkkejä tekemään, mutta sen verran mennään kuin jaksetaan. Välillä hidastaen ja välillä pidetään taukoa bussipysäkillä.

Neuvolassa käytiin perjantaina. Painossa ollaan jälleen kerran uudella kymmenellä, varmaan lähemmäs 15 kg tullut jo tässä vaiheessa. Hemoglobiini myöskin oli lähtenyt noususuuntaan ollen tällä kertaa 122. Eikä vielä merkkiäkään raskausdiabeteksestä tai -myrkytyksestä ja hyvä näin (koputan puuta). Poikien sydänääniä kuunneltiin ja olivat Pikku-Toiviksella n. 163 ja Isolla-Toiviksella n. 158. Sf-mitta oli 26 cm (näillä viikoilla normisti 20 - 22 cm).

Olo on ollut noita närästyksiä, ähkyjä, pahoinvointeja, selkäkipuja, pienestä hengästymisiä, jatkuvia vessakäyntejä ja äärettömän hankalaa nukkumista lukuunottamatta ihan hyvä. Fyysisesti. Jouluaaton aattona saatiin taas surua. Pappa nukkui pois aamukuudelta. Mut Papalla on nyt parempi olla. Ei kipuja eikä tuskaa.

Onneks tää vuosi päättyy huomenna. Liian paljon kuolemaa on mahtunut yhdelle vuodelle. Miun isän kumpikin vanhempi, miehen isänisä sekä ystäväni. Toivokaamme ens vuodelle iloa ja onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti