tiistai 30. lokakuuta 2007

Liikkeitä

Kolmannetkin ultra- ja neuvolakäynti olivat viime viikolla. Kokoero sikiöiden välillä ei ollut kasvanut ja neuvolassa saatiin kummankin sydänäänet kuuluviin. Itsellä sen sijaan oli hemoglobiini laskenut edellisestä mittauksesta (143) 125:een. Ei ihme, että olo tuntuu välilä väsyneeltä. Oon lokakuun alusta popsinut Ladyvita Plussaa, joka sisältää myös rautaa. Neuvolasta sain ohjeeksi aloittaa lisäraudan kolmen viikon päästä käynnistä eli siis kahden viikon päästä tästä päivästä. Vauvojen painoarviot olivat 90 ja 100 g.

Pari viikkoa sitten vatsassa alkoi tuntua ihan pieniä hipaisuja. En oo edes jokainen kerta ollut varma oliko siellä vauva vai jokin sisäelin. Viime viikolla vauvojen liikkeet on tuntuneet ensi kertaa kunnolla, niin, ettei siitä voi erehtyä. Ultraäänellä tutkittaessa tunsin toisen vauvan "räpiköinnin" ultralaitteen alla. Ja sen jälkeen muljahduksia ja potkuja on tuntunut enemmänkin. Jos ihan tarkkaan hivelee vatsan päältä, voi vauvojen sijainnit tuntea. :)

Mie ajattelin, että se kamala pelko ja jännitys vauvojen hyvinvoinnin puolesta helpottais, kun liikkeet alkaa tuntumaan, mut olin väärässä. Siis apua, ne ei oo liikkuneet ainakaan kahteentoista tuntiin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti