keskiviikko 8. elokuuta 2007

Tottako vai eikö totta?

Uskomatonta, mutta vihdoin se tuli! Yli vuoden yrittämisen jälkeen eilen aamulla pärähti ensimmäinen haalea plussa raskaustestiin! Eikä sitä meinannut millään uskoa, joten eilen töistä tultaessa piti hakea vielä toinen, kolmas ja neljäskin testi apteekista. Eilen sitten töiden jälkeen apteekin omalla testillä tuli näyttöön ihan tooooosi haalea viiva, jonka näki, kun oikein tihrusti. Viime yönä heräsin neljältä älyttömään vessahätään ja tein taas Clearbluen testin (ensimmäinenkin oli Clearblue) ja siihen tuli hieman eilistä nopeammin haalea (ehkä hieman eilistä selvempi) plussasta kertova pystyviiva.

Virallisesti tänään tulee kuudes viikko täyteen ja huomenna on rv 6 + 1. Ihan oikeesti kaveri on ollut nyt matkassa n. 11 päivää (ovulaatiotesti oli positiivinen perjantaina 27.7.) ja paljon on jäljellä. Toivottavasti kestää mukana loppuun asti ja on ihan normaali ja oikeessa paikassa.

Tietysti piti vielä jonkunlaine esittelytekstikin pistää. Nyt kun - ainakin toistaseks - näyttää siltä, että meille on perheenlisäystä tulossa, haluan kirjottaa ja jakaa kokemuksia siitä, miltä se tuntuu ja ehkä vähän vain purkautua :) .

Mieliala: jännittynyt, innostunut, pelokas

Olotila: vatsakipuja, päänsärkyä, väsyttää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti