keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Tehokas vatsatauti

Meil on sairasteltu viime aikoina. Isot pojat oli miun perjantaisen yh-päivän jälkeen yöllä ihan tulikuumia ja seuraavasta aamusta alkaen räkäsiä. Aatsolta oli veto ihan pois pari - kolme päivää. Sunnuntai-iltana sit hetkeä ennen vaalivalvojaisia alko miun vatsatauti ja vähän sen jälkee Oivan, tietenkin miun päälle oksentamalla. Yö meni lakanoita vaihdellen. Maanantai ja tiistaikin meni vessassa juosten. Oivalle iski päälle vielä räkätautikin ja on yhä. Miul kestää jo jotain sisälläkin.

Oli kiva yllätys käyä vaa'alla. Miul tuolla sivussa onkin tickeri painonpudotuksesta. Painoa oli lähteny tavotteesta puuttunut n. puol kiloa ja sen lisäks vielä yks kilo. Tavote saavutettu ja ylitetty! Painan siis nyt n. 22 kiloa vähemmän kuin viime kesänä ennen Oivan syntymää, 15 kg vähemmän kuin sairaalasta kotiutuessa, 7 kiloa vähemmän kuin ennen Oivan raskautta, 6 kg vähemmän kuin vuodenvaihteessa ja yhen kilon vähemmän kuin ennen isojen poikien raskautta. Vielä kun sais tän pysymään.

Vaalivalvojaisista vielä. Mie en äänestäny persuja. Miun ehokas ei päässy läpi eikä puolueellakaan mennyt hyvin. Laitoin viime viikolla jäsenyyden vetämään suosikkipuolueeseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti